Laat je webhosting regelen
door Key 4 IT

Ben je op zoek naar een betrouwbare webhosting server? En wil je een hoge (reactie) snelheid van de website behalen?

Niet alle webhosting servers zijn hetzelfde. Een webhosting server is delicaat en heeft constant onderhoud nodig. De technieken blijven vernieuwen en moeten worden toegepast. Bij Key 4 IT maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Sublieme hardware, hoge uptime en uitmuntende support is bij ons gegarandeerd. Wij nemen deze zorgen weg van je bedrijfsvoering. Hierdoor blijf jij in een relaxte state-of-mind.

Website, webshop en email hosten bij Key 4 IT
Je hosting bij Key 4 IT laten regelen bied vele mogelijkheden

Mogelijkheden webhosting

Een snelle webhosting heeft diverse technieken en instellingen in gebruik. Om een website zo snel mogelijk te laden maken wij gebruik van reeds bewezen technieken. Ook zetten wij de nieuwste innovaties snel in.

Aanvullende mogelijkheden

Je email bij Key 4 IT laten regelen bied vele mogelijkheden

Mogelijkheden e-mail

Een e-mail adres met de bedrijfsnaam? Dat is zeker mogelijk, helaas is dit vaak SPAM gevoelig. Hiervoor hebben wij diverse technieken en methodes beschikbaar.

Welke mogelijkheden zijn er?

“Webhosting server is the lifeline of every website”

~ Dr. Christopher Dayagdag

Laat je website verhuizen door Key 4 IT

Website verhuizen?

Heb je al een bestaande website of webshop? En ben je ontevreden of wil je de vaste kosten verlagen?

Key 4 IT regelt de volledige verhuizing van de website en e-mail. Ook krijg je een zeer goede nazorg waarbij alles getest wordt.

Extra voordeel: Alle websites die zijn verhuisd zijn aanzienlijk sneller geworden.

Je website gehackt? Key 4 IT herstelt dit

Website gehackt?

Ben je gehackt of verstuur je veel SPAM? Krijg je ongewenste meldingen op de site? Of misschien werkt de gehele website niet meer.

Dit is natuurlijk uiterst vervelend en slecht voor de reputatie. Het herstellen van een website is vaak zo gedaan. De uitdaging zit in het vinden en dichten van het lek. Door onze ervaring kunnen wij dit vaak snel traceren en oplossen.

Backups en herstel is bij Key 4 IT inbegrepen

Backups & herstel

Backups maken is van cruciaal belang. Onze webservers maken automatisch 7x per dag een volledige backup. Hiermee kunnen wij gegevens tot 60 dagen terughalen.

Zitten hier extra kosten aan verbonden? Nee. Bij Key 4 IT neem je in de hosting deze functionaliteit gratis mee. Het herstellen van data gebeurt dan ook kosteloos.

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.