Je webapplicatie maken
met Key 4 IT

Een afgeschermde intranet omgeving of webapplicatie laten bouwen? Een bestaande webapplicatie gaan aanpassen en verbeteren? Een webapplicatie laten maken bespaart veel tijd en geld.

Kost het vaak veel tijd om dezelfde handelingen uit te voeren? Of laten werknemers wel eens een opdracht liggen? Het verder doorontwikkelen van automatisering biedt hiervoor een oplossing.

Webapplicatie laten maken door Key 4 IT

Een webapplicatie bij Key 4 IT laten maken bied vele mogelijkheden

Mogelijkheden webapplicaties

Omdat ieder bedrijf zijn eigen bedrijfsprocessen kent, vraagt dit om maatwerk applicaties. Door met een analytische blik alle bedrijfsprocessen in kaart te brengen maken wij een compleet beeld. Zo zorgen wij samen voor een webapplicatie die aansluit bij je benodigdheden. Hoe complex een probleem ook lijkt te zijn, er zijn altijd eindeloos veel mogelijkheden!

Reeds gerealiseerde oplossingen

Kenmerken van onze webapplicaties

Key 4 IT heeft veel ervaring met het ontwikkelen van op-maat systemen. De efficiënte software oplossingen die wij ontwikkelen worden zeer gewaardeerd. Zo hebben onze webapplicaties voor bedrijven al veel tijd, moeite en geld bespaard.

Wat is een efficiënte webapplicatie?

“Every solution to every problem is simple. It’s the distance between the two where the mystery lies.”

~ Derek Landy

Laat je website verhuizen door Key 4 IT

Webapplicatie verhuizen?

Heb je al een bestaande webapplicatie of intranet omgeving? Ben je ontevreden of wil je de vaste kosten verlagen?

Key 4 IT regelt de volledige verhuizing van de webapplicatie. Ook krijg je een zeer goede nazorg waarbij alles getest wordt.

Extra voordeel: Alle webapplicaties die zijn verhuisd zijn aanzienlijk sneller geworden.

Je website gehackt? Key 4 IT herstelt dit

Webapplicatie gehackt?

Ben je gehackt of verstuur je veel SPAM? Krijg je ongewenste meldingen op de site? Of misschien werkt de gehele webapplicatie niet meer.

Dit is natuurlijk uiterst vervelend en slecht voor de productiviteit. Het herstellen van een webapplicatie is vaak zo gedaan. De uitdaging zit in het vinden en dichten van het lek. Door onze ervaring kunnen wij dit vaak snel traceren en oplossen.

Backups en herstel is bij Key 4 IT inbegrepen

Backups & herstel

Backups maken is van cruciaal belang. Onze webservers maken automatisch 7x per dag een volledige backup. Hiermee kunnen wij gegevens tot 60 dagen terughalen.

Zitten hier extra kosten aan verbonden? Nee. Bij Key 4 IT neem je in de hosting deze functionaliteit gratis mee. Het herstellen van data gebeurt dan ook kosteloos.

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.